Sælg på auktion

Alle kan indsætte varer på vores webauktioner – vi modtager både fra privat og erhverv.

Det er let at sælge varer hos NEM-Auktioner ApS. Du skal sørge for at varen er præsentabelt og pænt arrangeret til på foto til auktionskataloget. Varen skal være håndterbar og parat til at sætte på plads, hvis ikke der er lavet en klar aftale om andet.

Bemærk, at NEM-Auktioners personale vurderer, hvilken auktion en given vare skal sættes på. NEM-Auktioner forbeholder sig ret til at fjerne stødende og andet ikke egnet for webauktion uden yderlig varsel.

Vi sætter varen på auktion, og ca. 30 dage efter auktionens sidste udleveringsdag modtager du penge for dine solgte varer. Oprettelsesgebyr betales ved oprettelse af auktionen og er en fast pris pr. auktion DKK 50,00 fremhævning af auktionen DKK 15,00 og et transaktionsgebyr 5% ekskl. moms.

I Ølgod modtager vi ikke varer pga corona krisen: Gælder til udgangen 2020

Mandag kl. 08:00 - 15:30 lørdag kl. 18:00 -14:00

Større effekter kan sælges fra kundens egen lokation efter nærmere aftale på info@nem-auktioner.dk. 

Kontakt os for info om salær for sælger.

Vedrørende indlevering af varer:

Alle indsættere bedes skrive en seddel med beskrivelse og sætte den på hver af deres indleverede effekter. Husk, at det vil give den bedste salgspris at have så fyldestgørende tekst i kataloget som muligt. Du kan lave beskrivelserne hjemmefra, eller du kan gøre det hos os. https://www.nem-auktioner.dk/doc/indsaetterseddel.pdf

Sælgers oplysninger om deres varer skal være sande og oprigtige. Og der må ikke sælges kopi og hælervarer på auktionen, hvis dette opdages vil dette medføre politianmeldelse. Hvis en handel skal annulleres og krediteres, som følge af at informationer bevidst tilbageholdes af oplysninger om varen, kan NEM-Auktioner ApS opkræve salær for tabt fortjeneste og arbejdstid. 

Evt. påfyldning af benzin/diesel udfaktureres til sælger, ligesom starthjælp og transport er på sælgers regning.Sælger indestår for at salgsobjekter  er gældfri. 

Vi forbeholder os retten til at afvise varer, der ikke findes egnede til auktion.

Vi modtager ikke brugte møbler med mindre de er af en vis værdi eller fra en kendt designer. Brugt tøj, brugte dæk og gamle hvidevarer modtages heller ikke. Enhver palle der sættes på auktion, bør have en værdi på mindst 350 kr. Hav venligst dette in mente, når du indleverer varer.

Opkøb af effekter fra konkurs- eller dødsbo

Vi tilbyder at opkøbe konkurser og dødsbo. Kontakt os for yderligere information.